sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Long time no see

Nyt on blogissa ollu semmonen tauko että ei oo ennen nähty! Aattelin nyt yleisön pyynnöstä koittaa rueta taas päivittelemään, wish me luck. Viime postauksen jälkeen ( mikä on kirjotettu marraskuussa, hups..) on tapahtunu niin paljon että menis kaks viikkoo että saisin niistä kirjotettua ja laitettua kuvat nii laita nyt muutamia kuvia parin kuukauden ajalta :D



Joulun jälkeen Mira tuli Sydneyyn ja asusteltiin kahestaan meillä ku hostit oli Amerikassa. Käytiin Blue Mountainseilla ja vietettiin aika paljon aikaa cityssä :)


Uuden vuoden ilotulitus oli ihan mahtava! Olin kyllä kuullu että Sydneyssä on hienot ilotulitukset ja odotukset oli aika korkeella mutta silti oli paljon hienommat ku osasin oottaa! Oon nii onnellinen että sain viettää uuden vuoden Sydneyssä hyvässä seurassa:)

Dolphin cruisella oli tällanen verkko, johon sai mennä viilentymään.

Heti uuden vuoden jälkeen lähettiin Miran kanssa Nelson Bayhin, Port Stephensiin. Oli kyllä aivan ihana paikka <3 Kamerasta loppu tietenki akku jo matkalla kohteeseen ja laturia ei ollu mukana, joten piti tyytyä kännykkäkuviin. Käytiin dolphin cruisella ja nähtiin paljon delfiinejä! Käytiin ihanilla rannoilla ja käveltiin ylös Tomaree Headille kattomaan upeita maisemia!


Tammikuun puolessa välissä multa loppu au pairin hommat ja mä muutin cityyn meijän vakkarihostelliin. Ella ja pojat asukin jo siellä ja musta tuli niitten huonekamu. Toi hostelli oli ihan huippu ja mä tykkäsin asua siellä. Siellä tutustu moniin uusiin ihmisiin ja ne ihmiset siellä oli huippuja! Mirakin muutti sitte jossain vaiheessa sinne ja asusteltiin siellä helmikuun alkuun asti.

Äiti näyttääkö tutulta? ei musta vielä kovin paljoo siistimpää oo tullu hehe.. 
Meijän supersiisti 301 haha

Yks ilta meijän huonekamu näytti että hostellin katolle pääsee kattelemaan cityä! 

Helmikuun neljäs päivä piti sitten sanoo hyvästit Sydneylle ja kaikille kamuille:( Itkuhan siinä tuli ja nyt on jo ikävä hostellielämää Sydneyssä! Päälle kuuessa kuukaudessa Sydneystä tuli mulle ku toinen koti ja sinne on kyllä pakko vielä päästä uudestaan. Lähettiin siis Miran kanssa farmitöihin että saadaan toisen vuoden viisumit, mutta eihän kaikki sitte tunnetusti mennykkää ihan niinku piti :D Mutta tää postaus on jo niin pitkä että kerron meijän farmiseikkailuista huomenna!

♥ Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti