torstai 7. elokuuta 2014

I ♥ Bondi

Viime viikko meni mun mielestä tosi nopeesti vaikka en tehnykkää viikolla mitään ihmeellistä. Keskiviikko ja torstai oli ainoita päiviä ku olin töissä koko päivän ja muina päivinä auttelin vaan aamulla. Mulla on siis kolme hostlasta, pikkunen poitsu joka täyttää joulukuun alussa 2v sekä 4v ja 6v tytöt:)
Perjantai-iltana lähettiin tässä lähellä asuvan saksalaisen aupairin kanssa Penrithiin. Käytiin syömässä ihanat kanasalaatit ja leffassa kattomassa sex tape. Ei oikein ollu mitään hyviä leffoja menossa, jotain herculesta ja apinoiden planeettaa nii päädyttiin tohon ja se oli oikeestaan aika hauska!

Lauantaina lähin junalla kohti Bondia ja treffasin siellä Ellan, Pilvin, Pilvin kanadalaisen kamun Shelbyn ja jenkkiaupairin Julian. Käveltiin n.6 kilometrin matka Bondilta Coogeehen ja oli ihan mahtavat maisemat!<3 Ilma oli aika kylmä ku tuuli hirveesti mutta silti siellä oli tosi paljon porukkaa surffaamassa! 


Perillä Coogeessa mentiin laittautumaan Shelbyn serkun kaverin luo, jonka synttäreitä lähettiin juhlimaan Coogee Pavilioniin :D Meijän oli tarkotus olla suomityttöjen kanssa hosellissa yötä, mutta yllätys yllätys ei oltu taaskaan suunniteltu iltaa ihan loppuun asti eikä meillä ollu mitään hostellia varattuna ja lähettyvillä ei ollu kauheesti 24/7 hostelleja. Kysyttiin sitte synttärisankarilta tietääkö se hyviä hostelleja, niin se meijän onneksi sano että voidaan olla sen luona yötä:) Illalla Tuuli liitty meijän seuraan ja Tanjakin saapu paikalle jossain vaiheessa. Oli huippuhauska ilta ja yö!


Sunnuntaina vähäisten yöunien jälkeen käveltiin tuo sama 6km matka takas Bondille aamupalalle. Oli ihanan lämmin ilma ja aurinko paisto <3 Mentiin syömään Gabbys cafe- nimiseen paikkaan ja tarjoilija kerto että sunnuntaisin ja pyhäpäivinä joka paikassa tulee 10% lisää ruokien hintoihin:o 

Ollaan melko varmoja että toi on hai!!


Tulee vähän myöhässä tää postaus mutta jatkossa yritän olla enemmän ajan tasalla :D

                
                                                          ♥ Emma

4 kommenttia:

  1. Hei emma, kaks postausta vasta ja oot ollu siellä ikuisuuden! Nyt vähä tsemppiä tähän hommaan:) vähän on jo ikävä kyllä :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hups..Mä oon tosi huono tässä :D Nyt yritän tsempata! nii on:(

      Poista
  2. oot sää kyllä niin onneton, vaikka kylhän mä sen jo tiesinkin ;p koita nyt petrata ja laittaa sitä postausta kehiin! mul ei kyl oo ikävä:|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vaan saa itteeni kirjottamaan :D joo koitan! Ei mullakaa sua, oon vaa nii onnellinen kun ei tarvii joka päivä nähä sun naamaa!

      Poista